ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ_ΣΔΜ 105 24 5 2024

ΑΝΑΓΝ. ΕΠΑΓΓΕΛΜ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 1583/56 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 73 – 75     104 32  ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ.: 210 5220852 – 210 5238551

FAX: 210 5235.433  –  Εmail: sdmdei@otenet.gr  – www.sdmdei.gr

Αρ. Πρωτ: 105                                                                                                                            Αθήνα, 24/05/2024

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Περδίκη Γρηγορίου

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών του Ομίλου ΔΕΗ/ΕΔ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ Διευθυντή του Συγκροτήματος Αράχθου.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, διορίστηκε στη ΔΕΗ το 1993 ως Μηχανολόγος Μηχανικός και ανέλαβε καθήκοντα Προϊσταμένου Υποτομέα στον ΥΗΣ Κρεμαστών της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής.

Το 1997 μετατέθηκε στον ΥΗΣ Πουρναρίου και άσκησε καθήκοντα Προϊσταμένου Υποτομέα Συντήρησης έως το 2008 και στη συνέχεια Τομεάρχη Λειτουργίας μέχρι τις 19.7.2016.

Από τις 20.7.2016 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Κλάδου ως Προϊστάμενος του Συγκροτήματος Αράχθου.

Ο Γρηγόρης Περδίκης παράλληλα με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα τα οποία άσκησε καθ΄ όλη τη θητεία του με εξαίρετο ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα ήταν και ενεργό μέλος του Συλλόγου από την πρόσληψή του μέχρι και την τελευταία ημέρα του.

Συμμετείχε στα κοινά επί δεκαετίες ως υποψήφιος στα κεντρικά ψηφοδέλτια και σε αυτά της αρμόδιας Τοπικής Επιτροπής της Δυτικής Ελλάδας (πρώην ΤΕ 16 & 13) στην οποία εκλέχθηκε, Πρόεδρος τρεις συνεχόμενες φορές (2013, 2016 & 2019) και μέλος της (νυν ΤΕ12) στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου (2023) παράλληλα με την εμφάνιση της επάρατης νόσου.

Ο Γρηγόρης Περδίκης ήταν κατά κοινή ομολογία, στο χώρο εργασίας του, επαγγελματίας, ιδιαίτερα καταρτισμένος επιστήμονας, προσηλωμένος στην Επιχείρηση, μετριόφρων, συνεπής, προσηνής, άμεσος και πολύ ανθρώπινος με όλους τους συναδέλφους.

Αγωνίσθηκε με ιδιαίτερο σθένος περισσότερο από δεκαπέντε μήνες σε ένα άνισο αγώνα χωρίς να σκεφτεί ούτε μία στιγμή να τον εγκαταλείψει, συνεχίζοντας να δίνει δραστήρια το παρόν στην εργασία του παραμερίζοντας με ιδιαίτερη στωικότητα το προσωπικό του θέμα.

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών του Ομίλου ΔΕΗ/ΕΔ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη και σε όλους τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή, 26 Μαΐου, στις 16.00,

στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη της Πρέβεζας.