ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΚ-ΒΙΑΣΜΟΣ

Κύριε Αθανασόπουλε,

Μετά από τις απαξιωτικές κινήσεις προς τα στελέχη της Επιχείρησης με τις στρεβλές αξιολογήσεις, την κυκλική εναλλαγή, και αφού αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα για εσάς αποτελέσματα, προχωρείτε πλέον σε τακτικές που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν ως στυγνός εκβιασμός.

 

Το περιβάλλον σας, που εκφράζεται από συγκεκριμένους «ειδήμονες» που εσείς φέρατε στην Επιχείρηση, αφού πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο «αυθόρμητης» συλλογής υπογραφών στο επίπεδο των Γ.Δ/ντών, τώρα επιχειρεί με χρήση των εν λόγω τακτικών, να προχωρήσει σε γενίκευση του «αυθορμητισμού» στο σύνολο των στελεχών με συλλογή υπογραφών για τη στήριξη σας.

 

Κύριε Αθανασόπουλε, ενέργειες σαν αυτή έχουν επιχειρηθεί κατά το παρελθόν από καθεστώτα που παρά την «Ανεμπόδιστη, αυθόρμητη καθολική αποδοχή» που είχαν, τελικά κατερίφθησαν!!!

Η ιστορία έπρεπε να σας είχε διδάξει…

Σας προειδοποιούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να μεταβιβάσετε την ευθύνη των αποτυχιών σας και το παιχνίδι της παραμονής σας στην ηγεσία της Επιχείρησης στο στελεχιακό της δυναμικό.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να τους χρησιμοποιήσετε ως άλλοθι.

Η ΔΕΗ είχε πάντοτε στελέχη με ηθικό ανάστημα, σθένος, δική τους βούληση που δρούσανε πάντα για το καλό της Επιχείρησης.

 

Συνάδελφοι,

Μην πράξετε σήμερα αυτό για το οποίο θα μετανιώνετε για την υπόλοιπη ζωή σας.

Μια άβουλη, καθοδηγούμενη, υποτακτική Διοικητική ιεραρχία δεν έχει θέση στο τιμόνι της Επιχείρησης και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για πράξεις σαν αυτή.

Κύριε Αθανασόπουλε, δυστυχώς ως manager επιβεβαιώνετε συνεχώς ότι όλες οι ενέργειες σας, εκτός του διπλασιασμού του μισθού σας, είναι μηδενικού αθροίσματος και αρνητικού αποτελέσματος.

 

Ζητάμε :

 

Aμεσα την παραίτησή σας όχι για λόγους ευθιξίας, αλλά για λόγους επιβίωσης της Επιχείρησης, των εργαζομένων της και του Έλληνα καταναλωτή.

 

Για το Σύλλογο Διπλ. Μηχανικών ΔΕΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ